NadiKu

Wednesday, September 16, 2009

Tq Diana..hehehehe



wah raya tahun ni dapat kad raya...best gile...neway tq diana yang sanggup jauh pos jugak kad raya ni memamng cantik....hehehe insyallah muaz akan balas oke...walaupun lambat...hehehehe

ps: diana memang pandai melukis...:) yeah lagi 2 hari nak raya....ekekeke

3 comments:

Diana said...

Assalammualaikum Muaz!! Tahun nie dapat satu je ke kad raya?? Isk3,InsyaAllah tahun hadapan panjang umur ditemukan lagi dengan ramadhan & syawal,t sy hantar 10 keping kad raya sekaligus.hihihi Kimsalam kat Azura ekk!!!

Diana said...

Muaz,nak tanye nie,azura cute kan??
Eh,kat atas tu ada gmbr family ea.. Muaz ni anak sulung ke?? Wahh,happy family!!! =]

Diana said...

Ops!! Muaz, sudi2lah kunjungi blog saya ek.. Saya baru je register tadi..hihi please bitaw Azura gak ea...!
www.diana-hahahaa.blogspot.com