NadiKu

Tuesday, August 17, 2010

Selamat Berpuasa :) puasa jangan tak puasa


Alhamdullilah dah masuk puasa yang ke 8, selamat berpuasa kepada kawan2ku semua..dah lama x update blog ni, sorry la bz,bz n tak sempat huhuhu.

kejap je dah masuk bulan ramadhankan..terasa waktu ni berjalan dengan pantas sekali..

tapi pape bulan ramadhan kali ni boleh di katakan best sebab :

1. dapat berbuka dengan family, kawan n jemputan berbuka bersama anak2 yatim
2.merasa macam2 makanan.
3.wahhh ada program raya tahun ni nama program tu PRIT-PRIT RAYA, jangan lupa tengok raya pertama k :)
4.insyallah malam raya pun akan buat cross dari jalan TAR..huuu best tuuu
5.dah photo shoot raya for harian metro n majalah Maskulin..so kena tunggu raya la nanti
6.dan banyak lagi la...

Yang Tak Best:

1. wahhh tak balik raya kena kejaaaaaaaa


with news reader RTM, PRIT-PRIT RAYA crews

3 comments:

bff gurlz said...

alh kesiannya x dpt blk kampung....tp demi keje kat buat jugak kan....tp ttp blk kampung kan tahun ni kan...=)

ayeen said...

hi dj muaz ! wooahh . dj muaz handsome boy lah . hha . tiap ari p sekolah tyme pagi mesti dgr muzik fm . suka dgr suara dj muaz nie !

ayeen said...

dj muaz ! kalau sudi singgah blog ayeen yah . http://ayeen-chitichitibangbang.blogspot.com .