NadiKu

Tuesday, April 6, 2010

Me, My Family --> Bandung, Indonesia

Bulan march lepas muaz n family akhirnya dapat bercuti2 bersama setalah agak lama dah tak bercuti dan ini merupakan percutian yang terakhir muaz dengan my lil sister yang dah nk khawin end of this year :( So selain jalan2 n shopping kitaorg sibuk la mencari barang2 khawin dia sebab kat bandung memang murah, kalau tak percaya korg kena pegi sendiri hehehe.

Venue: Bandung, Indonesia
Date: 21.3-25.3
Hotel: Orange Guest House n tukar ke The Feli Hotel
Tujuan: Beli Barang Khawin n Shopping
Budget: Boleh tahan lahhhhh
Mood: Hyper bestttttt

Ni Pic hari pertama kita orang smpi dah petang so x dapat la jalan g mana, hanya sempat makan malam je di pondok yang beratap ni:







1 comment:

Bunga said...

muaz bile lg???adik dh nak kawin,,hehehe